They're My Best Buddies

Friday, 28 February 2014

Eh..Sempat Curi Masa Laa!


Setelah sekian lama tak menjenguk ke sini
Akhirnya hari ni..tanggal 28/02/2014..dapat juga update entri!
Amboi Dylla...kemain lagi busy kau ye sekarang ni
Sampai tak menyempat dah nak berblog macam dulu
Tapi....
Memang busy pun T_T
Dulu sentiasa ada masa nak update blog
Sentiasa ada masa nak BW
Sekarang ni...nak log in pun takde masa
Punya la masa yg ada ni memang cukup-cukup je untuk aku buat kerja dan berehat
Kat rumah memang jangan harap la nak online
Kalau dah balik rumah pun pukul 11.00-12.00 malam!
Apapun..rasa terubat rindu dapat tengok blog sendiri
Dan rasa sangat terharu bila ada kawan Blogger yg komen suruh update blog macam dulu
Rindu kat kite ek..huhu >_<
In shaa Allah..lepas ni kalau diizinkan..memang akan paksa juga diri curi masa untuk berblog
Banyak sangat cerita yg nak dikongsikan
Sedar tak sedar dah 3 bulan aku kat tempat baru ni
Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar
Semuanya dipermudahkan
Moga-moga kemudahan ini akan kekal sampai bila-bila..amin




p/s : rindu nak terjah blog kawan-kawan semua


~ Dylla Abas ~