They're My Best Buddies

Wednesday, 26 March 2014

Di Persimpangan Dilema


Dah la jarang update blog
Bila update je mula la nak buat luahan perasaan
Aduyaiii..Dylla, blog ni bukan diari peribadi okay!
Ah, tak kisah la..bukan diari peribadi ke apa ke
Kalau bukan blog..kat mana lagi aku nak luahkan..?
Kihkihkih
Saja je nak buat havoc kan

Hmm..ini la yg berlaku bila diri dalam dilema
Semua benda tak kena
Buat itu salah...Buat ini salah
Pendek kata...takde benda yg tak salah
Susah juga bila berada dalam dilema ni kan
Yg kanan pun bagus..yg kiri pun okay juga
Tak tahu macam mana nak buat pilihan

Mungkin dah tiba masanya untuk melakukan sesuatu
Istikharah...??
Iye..mungkin itu yg terbaik
Menjadikan Allah S.W.T sebagai rujukan utama
Tiada yg lebih baik dari meminta jawapan dari-Nya

Sebenarnya nak balik kerja dah
Tetiba teringat kat blog yg terbiar ni
Kesian dia...asyik ditinggalkan je
Okay la..ada masa boleh update cerita lain pula ye

p/s : masih terkejut dengan berita tentang MH370 dan spekulasi yg sangat banyak melanda..hanya Allah S.W.T Yang Maha Mengetahui T_T


~ Dylla Abas ~

Post a Comment