They're My Best Buddies

Friday, 22 November 2013

Cubaan Menyesuaikan Diri

 

Alhamdulillah
Dah dua hari aku berada di dunia baru
Dan selama dua hari ni juga aku terasa mengantuk gila-gila
Semua sebab aku takde kerja lagi
Dua hari aku menyibukkan diri dengan membaca QP
Dan study tentang JD aku nanti
Serius bosan
Mata ni asyik nak terlelap je
Dah berapa kali aku keluar masuk toilet..cuci muka!

Apapun, aku masih belum ada kesempatan nak update blog dengan entri baru
Entri ni sekadar nak beritahu kat kawan-kawan semua yg aku masih ada
Cuma dalam cubaan untuk menyesuaikan diri di tempat baru
Bila ada kesempatan nanti, aku akan update ye


p/s : dah lama tak BW..rindunya T_T



~ Dylla Abas ~

Post a Comment