They're My Best Buddies

Friday, 4 October 2013

Penangan Bermain Badminton

 

Semalam aku terasa nak join game badminton dengan kawan-kawan ofis
Sebab dah sangat lama meninggalkan game ni...
terasa was-was juga la nak bermain
Tapi, layankan je...kesian pula kat reket tu
Kalau berkarat nanti tak ke sia-sia

Dan malam tadi, masa sampai kat Pusat Komuniti Sentul Perdana tu
aku dah teruja gile
Excited tengok court badminton dan orang-orang yg tengah bermain
Dan adalah perasaan tak sabar bila kawan-kawan belum sampai lagi masa tu ^_^

Ramai juga la kawan-kawan ofis yg join game ni
Sebenarnya diorang memang dah lama involve
Aku ni je yg baru terasa nak join..huhu (",)
Dan hasil setelah bermain sebanyak 4 game..
tangan aku ni dah mula terasa lenguh-lenguh
Nasib baik takde injured apa kat bahagian kaki

Maklumlah, sebelum game tu sempat warm up ala kadar je
Pusing-pusing sikit bahangian pergelangan kaki dan tangan
Terus main
Inilah akibatnya..!

Tapi serius rasa sangat enjoy
Rindu sangat kenangan bermain badminton dengan kawan-kawan ofis lama
Lepas ni mungkin boleh aktif balik kot
Bestnya dapat bersukan!!


p/s : ada pula yg ajak join tournament..haish




~ Dylla Abas ~
Post a Comment