They're My Best Buddies

Thursday, 1 August 2013

Leo's Coming

 

Dah petang baru nak update entri ni
Sibuk sangat nak share topik lain pagi tadi kan
By the way....welcome August!!! Please be nice to me (>_<)

 
Aku suka bulan Ogos
Sebabnya...???
Bulan Ogos ialah bulan kelahiran aku
Bulan Ogos ialah bulan kemerdekaan negara kita
Bulan Ogos ialah bulan Raya..!!
Ngee (^_^)

Apapun...memang setiap tahun aku menanti kedatangan bulan Ogos ni
Sebab setiap tahun tak sabar nak tambah umur
Pelik...??
Hmm...pelik juga kenapa aku tak sabar-sabar nak jadi lebih tua
Tak kisah la..memang itulah hakikatnya pun
Suka ke tak suka ke..memang setiap kita ni akan jadi semakin tua kan


p/s : tahun ni nak request pulut kuning lagi on my birthday...hoho >_<



~ Dylla Abas ~
Post a Comment