They're My Best Buddies

Friday, 23 August 2013

I'm Getting Older..!!

 

Terharu
Itu je yg mampu aku luahkan
Iye...sangat terharu dengan kawan-kawan yg wish birthday kat aku semalam
Terima kasih yg tak terhingga atas ingatan tu (>_<)

Kepada Cikgu Kancil dan 3norgr33ny...sangat berterima kasih atas entri semalam
2 orang sahabat blogger yg tak putus-putus berkunjung ke blog ni
Terima kasih atas sokongan korang selama ni (",)
Dan kepada teman-teman sepejabat yg bersusah payah buat kad birthday tu...
you're the besties...ever!!
**Gigih sungguh buat kad birthday tu ye Dik Wan**



 p/s : tiada sambutan hari jadi...tapi ayah dah janji nak bawa gi makan besar...yeay!!



~ Dylla Abas ~
Post a Comment