They're My Best Buddies

Thursday, 4 July 2013

Rindunya Dengan Celoteh Korang Semua

 

Sejak Blog dah kena block kat ofis ni...makin sepi blog aku dibuatnya
Kalau kat rumah tu memang tak ter"online" dah
Banyak sangat benda yg nak dibuat
Tu pun rasa macam tak cukup masa je
Tengah seronok menjahit...tetiba jam dah pukul 12 tgh malam!
Alahai...ni yg rasa nak berhenti kerja ni...huhu (>_<)

Apapun...memang serius rindu dengan celoteh korang semua
Rindu nak baca kisah-kisah hidup korang
Rindu nak baca kata-kata nasihat dan semangat korang
Haish...rindu sesangat ni..!

Lagi satu...rasa kesian kat blog buruk ni
Dah lama sangat aku abaikan dia
Sayu hati bila takde orang berkunjung kat sini T_T


p/s : macam dengar suara my boss panggil la...gtg!



~ Dylla Abas ~
Post a Comment