They're My Best Buddies

Wednesday, 10 July 2013

Nasib Baik Ada Shoutbox

 

Lately, aktiviti BW menjadi agak merudum akibat ICT mem"block" blog kat ofis ni
Apapun, aku masih punya cara untuk BW
Cuma tak boleh nak tinggalkan komen je kat entri korang semua
Well, at least I read your entries buddy (>_<)
Blogger mana yg ada shoutbox kat blog tu...memang rezeki aku la kan
Kat situ la yg aku boleh tinggalkan jejak...nasib baik
Aku janji nak buat surprise hari ni kan...?
Bukan nak mungkir janji...tapi surprise tu terpaksa di postpone ke esok hari
atas sebab-sebab yg tak dapat nak dielakkan
In shaa Allah...esok pasti ada (",)


p/s : cubaan BW secara marathon pagi ni..huhu (^_^)


~ Dylla Abas ~
Post a Comment