They're My Best Buddies

Thursday, 18 July 2013

Duta & Model Ariani di CapSquare KL

 

Awal pagi tadi sampai ofis dengan keadaan tertanya-tanya
"Shooting filem apa pula kat sini ni...?"
Punya la ramai crew yg tengah set up macam-macam
Tapi lepas tu terus je masuk ofis macam biasa

Masa tengah buat kerja tiba-tiba dengar suara bos
"Ada shooting kat bawah tu...tapi saya tak kenal la siapa artisnya..."
Haaa..betul la sangkaan aku ada shooting
Cuma yg tak pasti shooting  untuk filem atau drama

Then masa lunch tadi sempat la tengok kejap
Lorrr...shooting untuk Ariani rupanya
Mesti korang tau kan Ariani tu apa
Sempat la diorang promote member card Ariani tu
Dengarnya percuma
Tapi aku tak ambil pun
Sebab jarang nak pakai tudung mahal-mahal ni...tak mampu (>_<)

Sempat la snap gambar Wardina Safiyyah dari kejauhan
Nak pergi dekat macam segan
Cantik pula aku tengok dia tu (",)





p/s : quality gambar tak berapa nak elok sebab terlalu zoom



~ Dylla Abas ~
Post a Comment