They're My Best Buddies

Wednesday, 31 July 2013

Diari Ramadhan Dylla (3) : Day 13

 

Diari ni terhenti di hari yg ke-12
Entah apa la yg busy sangat sampai tak sempat nak update blog kan
Apapun, puasa di hari ke-13 tu berjalan seperti biasa
Isnin dan berpuasa pula
Mood pun ala-ala puasa juga la
Cumanya Isnin tu aku agak busy di ofis
Banyak pula kerja yg perlu disiapkan
Dan waktu balik kerja tu...sempat pula singgah di Jalan TAR...again!!!
Hahaha...selagi baju raya belum dibeli...selagi tulah aku akan singgah di Jalan TAR tu
Kemain aku punya survey kan...sampai dah tahu nak beli jenis yg macam mana
Kalau baju sendiri aku tak kisah sangat
Tapi, sebab nak mencari baju mak, ayah dan adik-adik ni yg payah sikit
Seorang nak yg macam ni
Seorang nak yg macam tu
Jenuh!


p/s : suasana kat Jalan TAR tu sangat crowded...tak boleh nak snap gambar



~ Dylla Abas ~
Post a Comment