They're My Best Buddies

Thursday, 25 July 2013

1st Mini Giveaway by TGLSC


** Sticky Post **


 

Okay...seperti yg aku dah janjikan dalam entri semalam
Aku ada surprise untuk korang semua kan...?

Dan surprise tu ialah berupa 1st Mini Giveaway sempena Ramadhan (",)
GA ni sebenarnya aku buat untuk blogshop aku
Tapi promote kat sini juga la

Kepada sesiapa yg berminat nak join (atau rasa nak hadiah..huhu)
Boleh la klik link kat bawah ni


Jom ramai-ramai join GA ni
Sambil-sambil tu boleh la support my blgoshop (",)


Tempoh GA ni berlangsung 2 minggu je tau
Mulai 11 - 25 July 2013
Kalau boleh aku nak hadiah ni sampai kat tangan si bertuah sebelum raya
Boleh la melaram...eh..?? Hahahaha


p/s : excited nak siapkan hadiah untk korang



~ Dylla Abas ~
Post a Comment