They're My Best Buddies

Monday, 3 June 2013

Kami Dah Ada Bos Baru

 

 Pagi ni masuk ofis lewat 4 minit
Gara-gara main "tarik tali" dengan bantal dan selimut pagi tadi..huhu (^_^)
Apapun, memang tak berniat nak masuk lewat
Cuma hari ni perjalanan dari rumah abang di Puchong
Jadi,  tak sempat nak kejar tren yg awal sikit

Okay..cukup pasal hal masuk kerja lewat tu
Sekarang nak cerita tentang bos baru
Ye...kitaorang dah dapat bos baru!
Lepas Bursar (En.Azrell) resign bulan Nov 2012, keadaan agak huru-hara
Kitaorang kat Finance Department ni paling terkesan la
Mengharapkan Finance Manager yg freshie tu...macam tak boleh nak diharapkan sangat
Masing-masing kena sangat independant
Sedih rasanya bila takde bos yg boleh back-up kitaorang

Sekarang, hari ni...3 June 2013...bos baru yg menggantikan tempat En.Azrell dah masuk
Tu...tengah dengar briefing dari Finance Manager
Oh, dengarnya bos a.k.a Bursar baru ni mixblood
Aku tak perasan pula muka dia macam mix ke apa ke
Yg pasti...dia memang speaking jelah dari tadi!
Uish...pasni kitaorang semua memang dok speaking jelah ek...oh, my english (>_<)


p/s : all the best to our new Bursar



~ Dylla Abas ~
Post a Comment