They're My Best Buddies

Tuesday, 11 June 2013

Busy Lah Sangat

 

 Wahhhhh...lamanya tak mem'blogging'kan diri..!!
Seminggu kot lebih kurang
Banyaknya kerja lately
Ditambah pula dengan BLOG yg dah kena block kat ofis ni
Makin sepi la jawabnya

Malam..?? Kadang-kadang tu ingat juga nak online
Tapi...kat rumah pun busy juga lately
Ada je benda nak kena siapkan
Alhamdulillah, tempahan yg masuk tak putus-putus
Tempahan apa..??
Haa...sila la rujuk di blog ni

Okay...nak sambung buat kerja balik
Dari pukul 2 tadi aku taip benda alah ni
Baru sekarang dapat siapkan
Haish!


p/s : rindu nak BW and skodeng blog korang (T_T)



~ Dylla Abas ~

Post a Comment