They're My Best Buddies

Wednesday, 15 May 2013

Segmen : LUPUS Awareness Month

Assalammualaikum W.B.T

1stly sorry sangat kat adik Deno sebab dah terlewat buat entri ni
But, I keep my promise
Really want to support you, sis (",)


Segmen ini diadakan sempena LUPUS (SLE) Awareness Month pada bulan ini iaitu bulan May. Objektif utama segmen ini adalah untuk mewujudkan kesedaran tentang penyakit LUPUS a.k.a SLE yang sehingga kini belum ada ubat yang boleh menyembuhkannya. Ramai di antara kita masih belum mengenali penyakit SLE yang merupakan penyakit kronik yang juga boleh membawa maut.




Kepada sesiapa yg masih belum tahu, jom sama-sama klik Systemic Lupus Erythematosus
Macam-maca info berkenaan dengan S.L.E ada di situ


p/s : tag 3nogr33ny untuk turut sama menyokong adik Deno (",)
yg tak di tag pun boleh join juga...!!



~ Dylla Abas ~

Post a Comment