They're My Best Buddies

Wednesday, 6 March 2013

Majlis Kahwin n Big Bad Wolf

Assalammualaikum W.B.T

Tak tahu la kenapa 2-3 hari ni macam malas pula nak buat entri baru. Mungkin sebab keadaan kesihatan yg tak mengizinkan aku dok mengadap lappy lama sangat kot...huhu, alasan! Tapi yelah...2-3 hari ni memang rasa tak berapa nak sihat. Tekak dah sakit-sakit ni. Badan pula rasa seram sejuk je ^_^





Ahad lepas, aku ke majlis kahwin bekas teman sekerja di Sungai Ramal, Kajang. Dengan cuaca yg panas terik tapi tetiba turun hujan dengan lebatnya, so agak lama juga la kami di rumah pengantin tu. Sesi bergambar dengan pengantin je yg tak lama sangat. Sebabnya, masing-masing macam kehilangan mood. Tak tahu la kenapa. Mungkin sebab tak sempat nak jumpa kawan-kawan yg lain. So, mood nak "membuli" pengantin seperti kebiasaannya tak berapa nak menjadi. Apapun, pengantin sangat sweet dengan busana hijau. Dah ala-ala Scha Al-Yahya dah bajunya.






Lepas je balik dari kenduri kahwin tu, kami terus ke Big Bad Wolf. Alang-alang dah lalu kan, singgah jelah terus. Aku ni pula, memang la pantang ada jualan buku macam tu. Tak lepas peluang okay! Dengan berbaju kendurinya, kami memang yakin gile la melangkah masuk ke dalam MIECC tu..hoho!! Sempat la grab 3 buah thriller novel. Nasib baik masa nak bayar tu "Q" tak panjang sangat. Kalau tak meraung juga la nak letak balik buku-buku yg dah dipilih tu.




Begitu la al-kisahnya yg berlaku pada diri aku 2-3 hari ni. Oh, sebelum tu ** hari Sabtu ** aku ke rumah abang di Puchong. Ada sambutan harijadi anak buah aku, Azeem. Tu masuk dalam entri lain la ye. Nak cerita kat sini macam "packed" sangat dah rasanya (",)


p/s : serius rasa nak demam wehhh..!!!




~ Dylla Abas ~
Post a Comment