They're My Best Buddies

Monday, 11 February 2013

Hujan Rahmat di Bumi Kemaman

Assalammualaikum W.B.T

Bersarapan sesudah subuh, sambil diringi oleh hujan rahmat, dingin betul rasanya. Memang rasa nak tarik selimut balik! Alhamdulillah, perjalanan kami ke sini semalam selamat dan berjalan lancar walaupun memakan masa selama hampir 5 jam. Penat juga rasanya drive seorang. Dah lama tak drive jauh macam ni. Passenger yg lagi 2 orang tu macam best gile layan mata sepanjang perjalanan kan.

Sebenarnya, tak merancang pun nak bercuti di Kemaman ni. Tujuan asalnya nak ke Port Dickson ataupun Fraser Hill. Tapi, tetiba je ayah menukar plan. Dia teringin nak ke Cherating pula. Kebetulan ada adik yg tinggal di Kemaman. Memang rumah dia jadi "resort" kami la jawabnya. Dah jimat kos penginapan..huhu ^_^

Tak dapat lagi nak upload apa-apa gambar. Mungkin kejap lagi bila dah sampai Cherating, baru ada gambar menarik yg boleh di"upload"kan. Aku pun saja je buat entri ni. Dah lama tak update blog rasanya. Rasa sepi pula blog ni bila takde yg berkunjung. Selamat bercuti semua...jom kita mandi laut!


p/s : anak buah aku awal pagi dah buat bising bercerita pasal berenang...haish! 





~ Dylla Abas ~



Post a Comment