They're My Best Buddies

Thursday, 4 October 2012

Datanglah Wahai Semangat

Assalammualaikum W.B.T
Apalah nak jadi dengan aku ni.
Semangat nak berblogging ni makin lama makin luntur.
Walaupun setiap hari tak lupa nak login....
tapi setiap kali kali nak tulis entri baru mesti terkandas di tengah jalan.
Setiap kali nak BW, mesti terkebil-kebil mata ni dan akhirnya 'X' juga yg aku klik.
Apa nak jadi ni Dylla...??
Come on spirit...please come to me...I really need you.
Cheh...macam apa je.
Aku pun tak tahu la apa puncanya semangat ni jatuh merudum.
Yg pasti, idea nak update entri baru semkin kepupusan.
Nak fikir tajuk entri pun dah ambil masa sampai setengah hari.
Apatah lagi nak tulis isi kandungannya.
Macam mana korang maintain kan semangat update entri tu ye...?
Share please...!


~ Dylla Abas ~

Post a Comment