They're My Best Buddies

Friday, 7 September 2012

Tazkirah Jumaat dan Jamuan Raya Registrar's Office

Assalammualaikum W.B.T
Pagi tadi macam biasa ada Tazkirah Jumaat. Dah lama sebenarnya aktiviti ni tergendala. Hari ni baru ada peluang untuk buat balik. Dan tazkirah kali ni dibuat sekali dengan jamuan raya untuk semua staff di Registrar's Office.
Walaupun tak ramai, tapi tetap meriah. Pelbagai menu dihidangkan. Agak istimewa sebab ada nasi lemak. Haa, mana nak dapat jamuan raya makan nasi lemak....hehehe >_<  Aku agak rambang mata juga la masa nak ambil makanan tadi. Rasa nak makan nasi lemak. Tapi mata dok pandang-pandang nasi impit dan kuah kacang. Penyudahnya, makan dua-dua. Lepas tu menderita sakit perut. Tulah. Pagi-pagi dah biasa tak makan benda berat, sekali makan terus perut meragam.
Aku rasa diorang ni memang pratikkan raya sebulan la. Sampai hujung minggu depan pun masih ada yg nak buat rumah terbuka. Tapi, best la untuk aku. Rezeki...hahaha. Entri kali ni tak dapat nak tempek gambar banyak-banyak. Sebab photographer ** aku ler tu ** sibuk makan..!
p/s : hari ni mood agak tak bagus sebab ada bad news yg amat-amat mengganggu fikiran :(
Photobucket
Post a Comment