They're My Best Buddies

Wednesday, 22 August 2012

Happy Birthday Dylla Abas

Assalammualaikum W.B.T

Perangai yg tak boleh nak diubah...wish birthday kat diri sendiri!! Hehehe...okay la tu kan. Terharu sangat bila diri sendiri ingat birthday sendiri. Ada kan orang yg terlupa pada birthday dia sendiri. Syukur alhamdulillah sebab aku masih diberi memori yg bagus untuk mengingati.

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to Dylla
Happy Bithday to you....!!!




Dan syukur alhamdulillah sebab aku masih diberi peluang untuk menyambut hari ulangtahun kelahiranku yg ke.....?? Hahahaha...tua dah aku ni! Awal-awal pagi tadi lepas solat Subuh mak datang bilik aku. Borak-borak kejap pasal raya. Then, tetiba dia usap kepala aku....

"Jadi anak yg solehah ye...mak doakan kakak bahagia selalu, dimurahkan rezeki, dicepatkan jodoh..."

Okay. Touching kejap. Rasa nak nangis. Tapi airmata tak nak keluar pula. Disebabkan masa tu posisi aku tengah berbaring...aku just tarik tangan mak dan peluk erat-erat tangan yg mengusap kepala aku tadi. Aku aminkan setiap doa mak tu di dalam hati. Syahdunya rasa...hee >_<


p/s : ya Allah, moga Kau merahmati hidupku di dunia dan di akhirat kelak...amin



Photobucket
Post a Comment