They're My Best Buddies

Saturday, 28 July 2012

zoShare - Discover, Share & Earn

Assalammualaikum W.B.T

Dah ramai blogger yg dok promote zoShare ni. Apa benda sebenarnya zoShare ni..? Aku pun kurang arif. Tadi masa BW, saja la try klik dan signup...belum ada apa-apa transaction, zoShare dah bagi RM5.00...eh, menariknya! Aku rasa konsep dia sama la juga macam Nuffnang ke Churp Churp ke. Just promote the listed news or an advertisements, and wait for your earning. Mudah kan..?

Jadi, sesiapa yg berminat nak signup, boleh la klik [SINI]. Boleh la korang tambah side income, kan..? Nak signup tu memang kerja mudah. Boleh signup dengan menggunakan akaun FB korang. Mudah kan..? Lepas tu, bila akaun zoShare korang dah wujud, RM5.00 tu automatik akan dikreditkan ke dalam akaun. Aku pun masih baru. Dan banyak benda nak kena belajar lagi. Jadi, rajin-rajin la kita explore ye. 


Contoh akaun zoShare...ni aku punya (",)


p/s : suka pula aku klik button share tu...hahaha >_<




Photobucket
Post a Comment