They're My Best Buddies

Saturday, 7 July 2012

Release Tension @ Genting Highland

Assalammualaikum W.B.T

Few days ago, aku dan beberapa orang kawan sepejabat bercuti ke Genting Highland. Tujuan asalnya, memang sebab nak berjimba-jimba la kan. Besides, nak release tension pun ada juga. Dah lama tak bercuti sebenarnya ** cuti on weekend tak kira ek ^_^ **



Background wajib kalau nak snap gambar kat Genting Highland (",)
Nak pergi Eiffel Tower yg betul tu memang tak mampu la kan
Eiffel Tower Genting Highland pun jadi la..huhu :p



Tengah fikir nak mula bermain dengan permainan yg mana satu
Banyak yg aku nak main sebenarnya
Tapi, dua jejaka yg ikut tu bukan main gayat lagi
Susah betul nak pilih game masa ni



Dulu kat kawasan air terjun buatan ni ada Antique Car
Tapi tak tahu la dia dah angkut letak kat mana
But anyway, the view is still nice ^_^


London Bus...????
Pun background wajib untuk bergambar bagi sesiapa yg dah sampai sini



Hai la budak gayat yg kat tengah-tengah tu
Nak senyum pandang kamera pun tak ikhlas langsung!!
Penakut bukan main lagi dia...hahaha



Orang asli...??? Karnibal...??? Red Indian...???
Tak tahu apa motif patung ni diletakkan di laluan Dinasourland
Manusia yg hidup di zaman dinasour mungkin...hmm..ntah la



Gigih cameraman baca Bismillah masa snap gambar ni
Takut aku jatuh agaknya..hoho :p



Dah turun dah tangga batu tu
Tapi diarah untuk reverse balik
Inilah hasilnya ^_^



Yg kat belakang tu memang sengaja enter-frame
Nyibuk je..!!



Gambar "Album Cover" katanya...hahahaha



Bersedia untuk "mengayuh"...!!



Self-timer picture
Jadi juga gambar ni walaupun self-timer je (",)
** tuan punya handphone masa ni cuak juga kot...takut handphone nye disambar orang **



Gambar terakhir sebelum bertolak balik ke KL semula
Masa ni hujan dah mula turun
Sejuk juga diorang cakap
Aku..?? Mana reti rasa sejuk...huhu :p


p/s : tak puas hati sangat datang Genting Highland kali ni - tak puas main sebab banyak game tutup & tiket dah naik harga!!


Photobucket
Post a Comment