They're My Best Buddies

Wednesday, 4 July 2012

Kali Kedua Ke I-City

Assalammualaikum W.B.T

Malam semalam, kami ke I-City, Shah Alam. Ini kali ke-2 aku ke sana. Excited lebih la sebab kawan-kawan cakap lagi best dari yg pernah aku pergi sebelum ni. Asalnya aku nak masuk dalam Snowalk tu. Tapi, sampai sana je aku ternampak Spinning Wheel. Terus tak jadi masuk Snowalk tu.

Laju je pergi ke arah Spinning Wheel tu kan. Tapi..............on the way nak ke Spinning Wheel tu, ternampak Pirate Ship pula. Dah aku rasa macam taman tema je I-City tu. Patut la kawan aku cakap dah ada macam-macam. End up nye, kami naik Spinning Wheel tu je. Sebabnya one of us tersangat la gayat. Dia tak nak naik benda-benda lain tu.

Sambil menikmati cahaya lampu-lampu di situ, kami sempatlah bergambar. Macam biasa. Sesi photoshoot di mana-mana...hehehe ^_^

Tak tahu nak tulis panjang-panjang la. Just enjoy the picture jelah ye...!!



Spinning Wheel yg dimaksudkan
Bayaran untuk naik RM10 bagi orang dewasa
Kanak-kanak...errr...alamak, tak tahu la pula!
Tapi, sangat tak puas hati naik sebab sekali pusing je =(



Muka budak gayat...nak senyum pun takut-takut..hoho (",)



Kecilnya kami di sisi Spinning Wheel tu



Bunga Matahari Gergasi..!!!
Cantik sangat view dia



Always on candid camera..!!



Cantik kan...??
Dah macam malam Krismas pula aku rasa



Muka khusyuk menyaksikan keindahan lampu-lampu ^_^



Patutnya tak payah pandang camera masa ni
Tapi biasa la aku...kalau namanya bukan candid..memang mata tu ke arah lensa jelah



Kereta Kuda
Dapat berangan jadi Cinderella pun cukup la...hahahahaha



Dinasour tu gile besar..!!
Ni baru patung je...kalau yg betul punya...tak boleh bayangkan besar mana



Sian kat kuda tu
Dah la muka dia kena conteng
Pastu dahaga lak
** pandai pula kuda minum Vanilla Coke ek **
Sharing is caring (",)


Photobucket
Post a Comment