They're My Best Buddies

Tuesday, 31 July 2012

Kad Raya Untuk Korang

Assalammualaikum W.B.T

Permulaan hari yg agak slow hari ni. Al-kisahnya, pagi tadi hujan. Alhamdulillah. Sejuk sikit cuaca kan. Tapi tulah...bila hujan mula la badan ni pun rasa tak bermaya je. Dan mula la nak membayangkan tilam empuk dan bantal busuk kat rumah >_<


Google

Okay...pagi ni tak nak cerita panjang-panjang lagi. Just nak bagitahu kat semua pembaca blog buruk aku ni, dengan sukacitanya aku nak bagi kat raya kat korang! Best tak..?? Hee...dan syaratnya mudah je :

1. Keutamaan kepada follower - yg tak follow nak request kad raya pun boleh juga

2. Hanya komen kat kotak komen di bawah dan pastikan korang tulis "Kirim kad raya untuk saya!!"
** tinggalkan link url korang untuk my refference ** 

3. 4 nama terawal akan mendapat Kad Raya Istimewa Unirazak. 5 nama berikutnya akan mendapat Kad Raya istimewa "handmade" oleh aku sendiri dan yg lain-lain tu akan mendapat Kad Raya ready made (",)

4. Email alamat rumah korang ke : nordalila@unirazak.edu.my

Dah. Tu je. Mudah kan...?? Oh, lupa pula satu perkara lagi. Tarikh tutup untuk request kad raya ni ialah pada esok hari bersamaan Hari Rabu 1 Ogos 2012 - tepat pukul 11.59 minit malam. Err...untuk pengetahuan semua, ini bukan giveaway tau. Tak mampu lagi nak handle giveaway. Maybe lainkali la kot. InsyaAllah kalau ada kelapangan. Selamat join!


p/s : tak sabar pula nak menulis kad raya...hoho ^_^



Photobucket
Post a Comment