They're My Best Buddies

Monday, 30 July 2012

Kad Raya Dan Sampul Duit Raya Istimewa UniRazak

Assalammualaikum W.B.T

Tengah sibuk-sibuk buat kerja tadi, tiba-tiba datang beberapa keping kad raya dan beberapa paket sampul duit raya. Senyum sekejap. Walaupun semuanya bukan untuk diri aku, tapi semua tu memang khas untuk aku gunakan. Kad raya?? Sampul duit raya?? Hmmm....??

Bila pandang kad raya ni lama-lama, tiba-tiba rasa nak pos untuk mak dan ayah. Hahahaha...padahal selalu je jumpa diorang. Bukan apa, sebab kad raya ni ada Unirazak logo and website printed. Ada la rasa bangga sikit..hee >_< Ish, tak baik bangga diri Dylla...berdosa!




Haa...ini la dia rupa mereka. Simple je. Tapi okay la. Memandangkan aku memang tak pernah dapat kad raya dan sampul duit raya ber"chop" syarikat macam ni, so ada la juga rasa teruja..hoho (",)

p/s : tak tahu nak kirim kat siapa kad raya ni weh!!


Photobucket
Post a Comment