They're My Best Buddies

Thursday, 21 June 2012

Segmen BEN ASHAARI Dan Saya

Assalammualaikum W.B.T

Dah lama tak join segmen blogger otai ni
Plus...dia sendiri pun dah lama tak buat segmen
Tetiba malam ni macam terajin pula aku nak bersegmen
Sebab mudah sangat caranya kan...so aku join jelah ^_^




Blog yg aku suka terjah dan baca entri-entri mereka adalah jenis-jenis blog santai.
Ayat yg digunakan jelas dan mudah difahami apa yg dia nak sampaikan.
Lepas tu aku suka juga baca blog-blog yg ada entri ilmiah ni.
Hadith ke, kisah-kisah nabi ke etc.
Lagi, aku suka baca blog-blog yg ada banyak petua dan tips kehidupan.
Pendek kata, aku baca hampir semua jenis blog la.
Yg melemahkan semangat aku nak masuk blog tu sebab blog tu berat je.
Menunggu nak loading tu memang mencabar kesabaran sebenarnya.
Okay...tak nak mengarut panjang-panjang.
Sesiapa yg nak join sila klik banner kat atas tu ye.
Tapi kena cepat, sebab bro BEN ASHAARI tutup segmen ni pukul 11.00
Perghhh...nasib baik sempat join!!


p/s : kadang-kadang aku layan juga blog yg ada entri syok sendiri ni sebab aku pun sama (",)

Photobucket
Post a Comment