They're My Best Buddies

Tuesday, 12 June 2012

Salah Tafsir

Assalammualaikum W.B.T

Semalam aku sempat la "meronda-ronda" kat youtube tu. Sempat la tengok satu video ni. Menarik sangat video ni aku rasa. Dan aku memang tanpa was-was terus share kat FB.

Al-kisahnya, ada la seorang teman yg datang komen :



Apapun, aku hargai bila dia datang dan tinggalkan komen. Cuma, apa yg aku nak share dengan kawan-kawan FB aku bukanlah background music video tu. Aku cuma nak kawan-kawan FB aku mencontohi sikap berbaik-baik sesama manusia tidak kira la siapa dia.

Aku pun tak pasti dia salah tafsir atau dia memang ikhlas menegur tentang lagu tu. Wallahu'alam. Dan untuk kawan-kawan blogger sekalian, inilah video nya. Enjoy (",)








Post a Comment