They're My Best Buddies

Monday, 25 June 2012

Header Baru Lagi

Assalammualaikum W.B.T

Dalam seminggu dua ni, tak tahu la berapa kali aku bertukar header. Ada je part yg tak memuaskan hati. Lepas tu mula la nak buat lain kan. Kalau ada yg terconfuse...rasa-rasa macam dah tersalah masuk blog, tak...anda tak salah...memang inilah blognya kalau memang anda klik La Mia Storia ^_^

Harap-harap boleh bertahan la dengan header yg kali ni. Bukan apa, bila tengok blog orang lain ada header yg cantik menarik tertarik, masa tu mula nak rasa blog aku la blog paling huduh dalam dunia!! Macam la dah tukar header ni blog aku tetiba jadi blog tercantik di dunia pula kan...memang tak la ye...but anyway...rasa puas hati sebab dengan header ni, aku dapat besarkan sikit layout width ni. Lapang sikit pandangan mata ni.


p/s : hari ni takde idea nak tulis entri apa...harap-harap malam ni terdetik la barang seketul dua idea (",)

Photobucket
Post a Comment