They're My Best Buddies

Wednesday, 6 June 2012

Entri Versi Bergambar (2)

Kisah bendang yg menyimpan 1001 kenangan manis


Konon macam candid la kan.
Tapi sebenarnya aku telah diarah oleh photographer untuk beraksi begini...hahaha...
Kelihatan agak kaku di situ (",)



Bersama sepupu rapat dan adik bongsu aku. Pelik dengan aksi ni. Macam apa je..!



Main cak-cak dengan photographer...??



Sumpah...yg ni memang candid...!!



Suami sepupu aku beraksi dengan camera DSLR barunya



Tiba-tiba model bertambah...hahaha
Aksi feveret sepupu-sepupu aku...layan kan aje!



Bosan bergambar berdiri...duduk la pulak kan
Masa ni terlupa sekejap yg kami ada atas batas bendang
Dah snap baru terfikir, kalau la lintah naik ke kaki...oh, tidak!!



Kemunculan photographer kami...Ed Shahir!!
Tiba-tiba je dia nak enter-frame...nasib baik gambar self-timer ni cantik hasilnya (",)


p/s : teringin nak berphotoshoot kat bendang lagi (",)




Post a Comment