They're My Best Buddies

Tuesday, 12 June 2012

Entri Kita Jiwa Kita


Menarik kan segmen ni...?
Kalau nak join, copy banner kat atas tu ye.
Dan macam biasa buat 1 entri khas.
Syaratnya...? Mudah je :

Tak wajib follow
(dah lama follow blog ni)

Tak wajib LIKE page Cik En
(err...tu belum buat lagi...tapi nanti sy like la ye :p)

Letak banner kat atas dan link ke entri ni
(done!!)


Link kan entri pertama korang (entri pertama masa korang buka blog)
F.A.M.I.L.Y
(entri ni dalam English lagi you...agak poyo la)

Link kan entri terbaik korang (entri yang bukan copy paste tapi buah fikiran korang)
(entri ni PV dia tinggi juga...dan aku memang suka bersukan...dan ini ada kisah sukan dalam hidup aku yg aku tak copy dari mana-mana)

Link kan entri terakhir korang semasa korang join pencarian ni
(agak sengal la entri ni...dalam English juga)

Pastikan ada 3 link dalam entri (done!!)

Tak wajib Tag
(okay...tak tag...tapi nak pelawa semua kawan-kawan blogger yg baca entri ni :p)

Lastly, link kan entri tu ke comment entri ni
(done!!)

Siap!! Senang je kan...?? Apa lagi...jom la join ramai-ramai (",)
Oh ye!
Tarikh tutup : 19/06/2012 jam 11.59pm






 

Post a Comment