They're My Best Buddies

Wednesday, 23 May 2012

Kucing Belaan

Assalammualaikum W.B.T

Dah beberapa hari tak update blog, sampai tak tahu nak tulis entri tentang apa. Nak tulis pasal Jutawan Facebook dah berkahwin dengan kekasihnya, rasa macam ramai dah tulis. Nak tulis tentang Nazmi Faiz ikat kontrak 3 tahun dengan kelab Portuguese tu pun, pasti ramai dah mengolahnya. Jadi, nak cerita pasal apa lagi ni..?? Cerita pasal diri sendiri jelah ye. Syok sendiri, orang kata (",)

Aku nak cerita pasal kucing belaan di ofis kitaorang. Sungguh. Kucing ni memang menjadi belaan department kami. Comel sungguh kucing ni. Tak pernah buat perangai. Baik je. Tak suka bunyi-bunyi macam kebanyakan anak-anak kucing yg lain. 

Disebabkan kecomelan dan kebaikan tingkah laku si kucing ni, aku beri penghormatan buatnya untuk enter-frame dalam blog buruk aku ni...hahaha

Presenting to you...kucing belaan kami..!!!



hehehehe...kucing kertas ni best...tak takut langsung main-main dengannya (",)



Jinak kan..?? Hahahaha...



p/s : serius takde idea nak tulis entri...terpaksa mengarut kejap



Post a Comment