They're My Best Buddies

Thursday, 19 April 2012

K-Pop Punya Hal

Assalammualaikum W.B.T

Alhamdulillah...pagi ni turun hujan rahmat. Sejuk je cuaca. Nasib baik la pagi tadi tak liat sangat nak bangun..hehe (",)

Aku tak pasti la tajuk entri ni sesuai ke tak. Sebab yg sebenarnya aku bukan nak cerita tentang artis-artis pop dari Korea, mahupun drama-drama jiwang karat Korea tu. Lately, aku suka sangat nak bershopping baju yg ala-ala orang Korea pakai. Hahaha...gila betul!!

Sebenarnya aku pun tak tahu yg baju tu ala-ala Korean dress-up. Aku beli sebab nampak cantik. Plus, baju tu labuh. Hmm...kalau nak dihitung, dah lebih 10 pasang kot baju yg design macam tu dalam wardrobe aku. Kawan-kawan aku la yg cakap..."wahhh...K-Pop..!!" Alahai...K-Pop la sangat. Satu-satunya kumpulan pop Korea yg aku tahu pun Super Junior. Tu pun tahu satu lagu je. Memang tak ambil peduli langsung sebenarnya hal K-Pop ni.

By the way...aku memang suka baju ni. Dah nak jadi ala-ala Korean kan...memang sengaja la aku pakai dengan boot. Hahahaha...gila glamer betul dressing macam ni (",)



p/ s: aku tak pernah perasan pun orang Korea dress-up macam ni....




Post a Comment