They're My Best Buddies

Monday, 13 February 2012

Bubur Ayam McD Punya Pasal

Assalammualaikum W.B.T

Alhamdulillah. Selamat tiba di rumah petang semalam, setelah 3 hari berada di Port Dickson. Penat rasanya berada 3 hari di sana. Program yg sangat padat, tapi sangat menarik. Yg lebih menarik bila kami diuruskan oleh consultant yg berpengalaman dan hebat-hebat belaka. Mereka semua dari LH Consulting.

Sampai je di rumah petang semalam, tiba-tiba perut terasa nak makan bubur ayam McD. Kenapa la perut ni mengidam sesuatu yg memerlukan aku untuk keluar dari rumah dan memandu sejauh beberapa kilometer..?? Haishh..!!

Tapi, bila sampai di McD, lain pula menu yg aku nak. Adesss...ni semua perut punya pasal. Semata-mata kerana mengidam nak makan bubur ayam, terpaksa memandu jauh ** err...tak la jauh sangat sebenarnya :p ** dalam keadaan badan yg masih belum hilang penatnya. Sekali lain pula yg aku sebat!

Apapun, alhamdulillah dengan rezeki ni. Kejap lagi aku update tentang program di PD yg berlangsung dari hari Jumaat hari tu ye. Aku nak pergi merayap collect gambar dulu. Baru best nak update entri bila ada gambar, kan? Hahaha...

p/s : happy Monday bloggers!!!
Post a Comment