They're My Best Buddies

Tuesday, 17 January 2012

Di mana Abby Salvatore...??

Hmmm...tajuk entri bertujuan mencari seseorang yg telah lama menyepikan diri di dunia maya ni. Abby Salvatore. Sesiapa yg menjadi follower atau teman kepada gadis ni, tentu sangat familiar dengan nama ni, kan..? Atau pun mungkin ada yg mengenalinya dengan gelaran Miss Gaban.

Tiba-tiba teringatkan dia. Kat mana dia sekarang ye...? Entri di minggu-minggu terakhir sebelum dia menyepikan diri ialah tentang penyakit yg dihadapinya.  Lepas tu, dah takde entri lagi. Rindu nak baca celotehnya. Ayat-ayat dalam setiap entri dia simple je. Tapi, mesej yg cuba disampaikan sangat jelas dan mudah difahami.

Baru-baru ni aku cuba klik kat link blog dia...tapi......dah takde!!! Alahai...sedih betul =(

p/s : cikgu Gen2merah atau cikgu Kancil8349...boleh tolong carikan teman kita si Abby ni tak..??
Post a Comment