They're My Best Buddies

Thursday, 12 January 2012

Berwajah Baru

Assalammualaikum W.B.T

Kalau ada yg perasan, blog aku berwajah baru lagi..!! Okay...sebenarnya takde niat pun nak tukar template. Cuma lately setelah diberitahu oleh rakan blogger, Gen2merah tentang perihal satu blog yg mempunyai nama blog sama dengan nama blog aku, jadi aku pun BW la blognya.

Sekali, template dia pun kaler kelabu daa..!! Memang tak sama design. Cuma aku rasa tak sedap hati pula. Sebab aku pernah juga terbaca blog-blog yg memuatkan entri tentang perihal copycat ni. Jadi, aku tak nak la dianggap seperti itu. Jadi, aku korbankan la template kelabu yg aku rasa template paling best yg aku pernah guna selama bergelar blogger ni.

Kepada blogger Mamsder (another La Mia Storia) sorry ek..takde niat nak copycat awak =(


p/s : thanks to cikgu Gen2merah for the info (",)
Post a Comment