They're My Best Buddies

Thursday, 29 December 2011

Seminar tentang pengurusan fail

Hmm..kerja dah bertahun-tahun..tapi masih dihantar ke seminar tentang teknik pengurusan fail yg lebih efisyen. Adesss...masa mula-mula dapat email tu, aku terus rasa satu macam. Kenapa aku..?? Memang tension. Tapi, apakan daya. Bos sendiri yang bagi nama aku. Jadi, nak tak nak kena la pergi juga.

Fisrt day training - superb!! Perasaan tension tu dah bertukar menjadi teruja. Satu disebabkan oleh penyampai yg sangat berpengalaman dalam bidang ni. Satu lagi disebabkan oleh kawan-kawan yg turut serta dalam seminar ni. Sporting

Rupa-rupanya banyak ilmu yg aku dapat daripada seminar ni. Banyak benda remeh yg aku tak aplikasikan dalam kerja-kerja seharian aku di pejabat. Walaupun remeh, tapi setiap benda atau proses dalam pemfailan dan merekod tu memang sangat penting ye kawan-kawan.

Okay la. Aku pun tak nak cerita banyak-banyak tentang seminar ni. Nanti korang bosan pula nak baca. Sebab sebenar aku tulis entri ni ialah nak masukkan gambar. Takde kaitan!! Hehe..

Rupabentuk meja aku di tempat seminar tu
Bergambar sebelum 'acara' bermula (",)
Aku dan kak Erna
Take Five!!
Antara acara yg paling disukai..makan-makan!!

p/s : takde idea nak buat entri la..







Post a Comment