They're My Best Buddies

Wednesday, 14 December 2011

Komen Cik Anon

Assalammualaikum W.B.T

Selamat pagi bloggers..!! Cuaca baik pagi ni setelah hujan lebat petang semalam hingga menyebabkan banjir di beberapa kawasan di sekitar KL ni. Alhamdulillah.

Pagi-pagi buka blog dengan niat nak BW la kan. Pastu pergi la check kat komen-komen dulu. Takut ada komen baru. Nak reply dulu la komen-komen tu. Komunikasi dengan para blogger tu kan penting..hehehe :) Tapi....!!!

Apala..tak payah gempak sangat. Sambung balik, TAPI ada satu komen dari cik Anon ni. Tapi yg best nya, cik Anon ni ada nama. Mungkin dia saja letak nama la kot. Supaya takde la orang panggil dia cik Anon. Okay, aku tulis jelah nama yg dia tinggalkan kat ruang komen aku tu. Dia yg digelar SITI telah mengomen salah satu entri yg aku tulis semalam. Entri tentang senyum.

Sila klik gambar untuk melihat dengan lebih jelas (",)
Aku rasa cik Siti ni kenal aku kot. Sebab tu dia boleh komen macam tu. Hehehe..sikit pun takde rasa nak marah. Tapi rasa nak ketawa dengan sikap dia tu. Takpelah. Apapun aku berterima kasih pada dia sebab menegur aku. Mungkin betul dia komen tu. Aku pernah buat muka ketat sebelum ni. Jadi, orang buat balik kat aku. Wallahu'alam.

Yg pasti, aku happy sangat ni. Sebab..?? Sebab aku rasa aku tahu cik Siti ni siapa. Yg buat aku happy sebab orang-orang yg tak suka kat aku macam cik Siti ni pun masuk blog aku. Hahaha...many thanks to her! Berbaloi juga jadi blogger ni. Walaupun dikutuk, dimaki, dihamun, tapi blog kita tetap ada orang masuk kan..?

Bagi aku satu jelah. Manusia ni, kita buat baik ke, kita buat tak baik ke...bila dia dah tak suka kat kita, semua perkara akan dipandang serong. Jadi, biarkan jelah orang-orang macam ni nak buat apa pun. Asalkan diorang bahagia. Orang-orang macam ni pun nak hidup bahagia juga. Doakan jelah untuk mereka.

p/s : cik Anon a.k.a cik Siti...nanti singgah la blog aku lagi ye (",)




Post a Comment