They're My Best Buddies

Tuesday, 13 December 2011

Kembali di sini

Assalammualaikum W.B.T...

Alhamdulillah. Akhirnya hari ni aku kembali mem'blogging'kan diri setelah 3 hari bercuti. Dah 3 hari tak buka blog. Dah 3 hari tak BW. Terasa hidup ni macam tak complete je ** eh, ye ke..??

Macam-macam cerita yg aku tengok para blogger ceritakan. Kejap lagi baru aku baca entri-entri tu ye. Sekarang nak post entri aku dulu. Sebenarnya takde cerita apa pun pagi ni. Cuma pagi-pagi tadi sampai ofis, bos dah ingatkan tentang 'projek' menghabiskan budget kat aku. Kedengaran menarik, kan..??

Apa yg aku nak buat dengan budget tu selain dari cadangan bos yg nak tambah furniture kat ofis ni..? Buat lawatan sambil belajar macam best juga ni. Hahaha...seronok betul kerja macam ni.

Google

p/s : it's BW time!!





Post a Comment