They're My Best Buddies

Monday, 14 November 2011

Pengumuman Yg Tak Berapa Penting

Google

Adoi...tak penting tapi masih nak umumkan! Hehehe..sebenarnya takde la apa-apa sangat pun. Cuma nak beritahu kat kawan-kawan blogger semua, aku nak post entri baru yg merupakan Novel Bersiri yg dah aku tulis sejak aku mula buat blog ni.

Aku dah asingkan novel-novel bersiri tu kat blog aku yg lagi satu. Tapi, blog tu macam ala-ala sepi. Jadi, aku publish kat blog yg ini jelah ye. Kalau suka, sila la baca. Kalau tak suka takpe, takde paksaan (",)

p/s : tak berniat nak copy sesiapa...sebab-musabab utama aku buat blog ni ialah dengan niat untuk menulis novel bersiri sebenarnya, tapi dah lari tema sikit...harap maklum




Post a Comment