They're My Best Buddies

Tuesday, 29 November 2011

Minta Tolong Semua!!!

Assalammualaikum W.B.T...

Nak minta tolong dengan para blogger sekalian. Sesiapa yang ada add aku dalam senarai korang, boleh tak tolong bagitau kat aku apa puncanya aku punya entri yg dah di'update' tak keluar dalam latest updated entri..??

Google

Kalau korang pergi kat DASHBOARD korang kan..korang ada nampak tak aku punya entri yg updated ni..? Tadi, masa aku BW, sempatlah aku tengok-tengok kat blog yg dah masukkan aku dalam bloglist diorang. Sekali mata aku terpandang kat sesuatu yg amat menarik perhatian : when dyLLa met keyb0ard - MUNAFIK - 1 week ago..!! Hah..?? entri tu dah lama kot. Tapi, entri tu yg ada dalam senarai latest entri. Sedihnya, patutlah bilangan pembaca semakin tak ramai sejak akhir-akhir ni =(

Kenapa jadi macam ni..?? Ada sesiapa yg tahu..??
Post a Comment