They're My Best Buddies

Wednesday, 2 November 2011

Dunia Akhir Zaman

Takut.
The best expression I can tell.

"I'm pregnant my dad's child and we're so in LOVE..."

Gila! Memang gila!

Malam tadi kat FB aku ternampak ayat kat atas tu beserta gambar di post kat wall salah seorang teman.
Agak terbeliak juga biji mata masa tengok gambar kat bawah ni
** geleng kepala banyak kali


Dunia akhir zaman memang akan berlaku perkara-perkara macam ni, kan..??

Ya Allah, Kau lindungilah kami hamba-hamba-Mu yg lemah lagi hina ini
Selamatkanlah kami dari perbuatan sumbang mahram ini...amin

p/s : sesiapa yg nak tahu lebih detail boleh search kat Google...rupa-rupanya sangat banyak kes macam ni dah berlaku kat negara luar...





Post a Comment