They're My Best Buddies

Monday, 31 October 2011

Berkaraoke di 1 Utama

Balik kampung bukan nak duduk rumah. Berjalan je kerjanya! Sebab tu tak puas rehat walaupun cuti 2 hari. Huhu..versi marah diri sendiri.

Errr...assalammualaikum BLOGgers!

Nak cerita pasal aktiviti melalak hari Sabtu yg lepas. Tujuan asal bawa adik keluar hanya sekadar nak mencari t-shirt untuk dia. Lepas tu, makin jauh, makin jauh...tiba-tiba dah sampai 1 Utama, Damansara. Tiba-tiba la sangat Dylla oii! ** padahal sengaja drive ke sana...hehehe

Sampai di Neway Karaoke tu hampir jam 5 petang. Bertolak dari rumah agak lambat, sebab menunggu adik balik dari tempat kenduri kahwin yg aku, emak dan dia attend sebelum ni. So, sampai sana terus book 1 bilik. Pakej yg kami ambil tu dapatlah 1 set makan + minum. Okay la. Bayar rm26++ je. Nasib baik adik bawa student card. Dapatlah dia student price rm15++

Masuk-masuk je, terus aku pilih lagu. Haruslah aku pilih lagu Bukan Cinta Biasa (nyanyian asal Dato' Siti Nurhaliza) lagu wajib aku kalau berkaraoke ye kawan-kawan! Dari satu lagu ke satu lagi kami melalak. Berdua je. So, tak kisahlah kau sumbang ke, aku lari pitching ke...kami je yg tahu..haha

Ekin - pura2 nyanyi sebagai pose gedik..huhu :p

Aku yg terlebih sengih (",)

Daughters of Abas!!

Paling tak boleh tahan ialah lagu penutup kami. Adik aku yg sengal itu telah memilih lagu Pergi Tak Kembali (nyanyian asal Kumpulan Rabbani) Apa punya turrr!! Tapi, layan je...nasyid pun nasyid la...hehe

p/s : puas hati dapat menyanyi dan melalak sesedap rasa...




Post a Comment