They're My Best Buddies

Saturday, 10 September 2011

Rindu Bertandang Lagi

Tajuk tak boleh blah. Rindu bertandang lagi la konon!! Rindu kot. Semalam 1 hari tak update entri. Nak BW pun x sempat. Busy sangat ke..?? Hmm..busy la juga. Busy buat benda lain..hehehe

Pagi-pagi tadi nampak ada banyak entri baru. Tapi, belum sempat nak baca lagi. Tunggu ye kawan-kawan. Nanti saya datang terjah. Hari ni pun keje tak la banyak sangat. Mesti ada banyak masa petang nanti. Sekarang ni nak siapkan mana-mana yg patut disiapkan dulu.

Lunch nanti ada open house kat rumah kawan. Harus pergi. Huhu :p Lepas tu... petang nanti ada lagi 1 open house. Wahhhh..makan!! Lepas tu lagi, malamnya pula... ada lagi 1 open house. Hahahaha... aku suka aktiviti makan-makan ni (",) Jimat duit makan hari ni. Alhamdulillah.

p/s : terima kasih kepada tukang buat open house kerana menjemput aku


Post a Comment