They're My Best Buddies

Wednesday, 17 August 2011

Segmen : Jom Kenal dan Tambah Rakan BLOGger

Aktiviti yang paling disukai kalau dah takde idea nak buat entri apa..huhu :p Tadi, masa BW, ternampak segmen ni kat blog NASZ. So, saja la join. Isi masa lapang dan boleh tambah kenalan dari kalangan BLOGger kan..?

Okay BLOGger..kepada sesiapa yang nak join, sila klik banner kat bawah ni :


Dah buat tajuk entri macam kat atas tu, dah letak header Skytech Belog ni, buat la rumusan sikit mengenai blog sendiri. Macam kat bawah ni :

Nama panggilan BLOGger : DyLLa
Tarikh mula berBLOG : 22 Oktober 2010
Rakan BLOGger terkini : 46 (je..)
Target tambah rakan BLOGger : 15 (lagi banyak lagi bagus :p)

Tu je. Senang kan..? Cepat, mudah dan berkesan. Eh, berkesan ke..? InsyaAllah berkesan kalau korang rajin BW. Cepat-cepat join. Sebab due sampai malam ni je pukul 11.00pm..!!

p/s : jangan lupa tinggalkan link kat ruangan komen Skytech Belog..okay..??


Post a Comment