They're My Best Buddies

Friday, 19 August 2011

Kami BLOGger Prihatin

Sila klik banner untuk join jadi BLOGger prihatin (",)

Alhamdulillah, dapat juga join segmen ni. Riang rasa hati dapat buat sedikit kebajikan di bulan Ramadhan macam ni kan (",)

Semalam, masa tengok BA letak waktu tutup penyertaan pukul 11.00 malam, rasa agak kecewa la sebab tak dapat join. Tapi, BA dah lanjutkan due date tu sampai 1 Syawal. Hmm...rasanya ramai lagi BLOGger yang akan join lepas ni.


Jika ada sesiapa yang berminat dan bermurah hati untuk menderma , boleh la ke laman ini : http://irmblog.org/2011/07/serious-drought-in-somalia-affecting-livelihoods/
p/s : moga amalan dan ibadah kita dirahmati-Nya...amin
Post a Comment