They're My Best Buddies

Saturday, 27 August 2011

Diari Ramadhan Dylla : Day 26

Eh, 26 hari dah..?? Betul ke ni..? Betul la Dylla. Memang dah 26 hari kita semua berpuasa. Wahhhh, dah nak raya la!! Hehehe

Tadi, buka puasa dengan kawan ofis lama. Lama dah tak jumpa dia. makin berseri-seri pula kawan aku yg seorang tu. Dari jauh dah nampak dia tersengih-sengih. Sebenarnya jumpa dia sebab nak ambil kuih raya je. Aku terlupa langsung yg aku ada order kuih raya dengan dia. Nasib baik dia ingatkan. Kalau tak, kempunan la aku nak makan tat nenas tu. Makcik dia buat sedap tau (",)

Lepas buka puasa kononnya nak pergi tengok-tengok baju raya. Tapi, tiba-tiba plan bertukar bila sang bf ajak main bowling. Sebenarnya aku yg gedik nak main..hahahaha. Sampai 8 frame seorang kami main. Haa...amik kau!! Nak sangat main bowling. Sakit pinggang aku. Dah lama kot tak main bowling.

Esok dah last day kerja. Barang nak bawa balik kampung belum packing lagi. Petang esok nak singgah rumah mak kat Bukit Beruntung dulu. Alahai, kalau la aku tak tinggalkan kain ela tu kat sana, mesti dah siap baju raya aku tau. Alamatnya, kena rushing la menjahit baju tu. Adesss...

Lepas tu, baru la dapat teruskan perjalanan ke Slim River. Dekat je. Kalau boleh nak sampai sana sebelum berbuka puasa. Bestnya dapat buka puasa dengan family lagi (",)

p/s : Selamat balik kampung untuk semua BLOGgers...!!!

Post a Comment