They're My Best Buddies

Wednesday, 24 August 2011

Diari Ramadhan Dylla : Day 24

Assalammualaikum dan selamat malam BLOGgers...!!

Tak sangka dah 24 hari kita semua berpuasa kan. Cepatnya. Tak sampai seminggu je hari kemenangan akan menjelang tiba. Ada juga rasa sedih dan sayu mengenangkan Ramadhan yg bakal berakhir ni.

Sepanjang Ramadhan ni, macam-macam yg aku belajar. Di alam nyata dan juga di alam maya ni. Macam-macam kerenah manusia. Yg baik tu memanglah aku jadikan idol. Yg buruk tu..?? Ish, aku pun tak la baik sangat. Tak payah dok mengata buruk orang lain.

Yg pasti, rezeki Ramadhan tahun ni, alhamdulillah, tak mengecewakan (",) Rezeki apa tu..?? Hehehe.. macam-macam la. Bonus. Makan-makan free. Hmm.. macam-macam lagi la.

Contoh terbaik, hari ni la. Buka puasa tadi, bos belanja makan seafood lak. Wow..best!! Memang sedap walaupun aku tak nafikan ada rasa kecewa sikit dengan menu ketam. Padahal aku yg order ketam tu. Cheezy Crab. Tapi, aku yg tak boleh makan. Rasa muak pula makan ketam dengan cheese. Tapi, tengok kawan-kawan makan okay je. Adessss...

p/s : apa pun, thanks to Mr.Ooi. Lainkali boleh belanja kami lagi :)
Post a Comment