They're My Best Buddies

Monday, 22 August 2011

Diari Ramadhan Dylla : Day 21

Lagi 4 minit je nak pukul 3.00 pagi. Mata aku segar bugar ni. Siang tadi nak kata banyak tidur macam tak juga. Tapi, tak tahu la kenapa mata ni tak boleh nak lelap.

Anjing jiran kat belakang ni asyik menyalak je. Tension betul aku!! Tak pernah senyap. Asal tengah malam je mula la buat konsert amal. Gilo punya anjing!! Anjing-anjing lain kat sekitar taman ni takde la gila sangat macam anjing jiran aku ni. Apalah nasib. Dulu, dah pernah sound kat jiran, "uncle,you punya anjing sangat bising lor..saya tak boleh tidur maaa.." Seminggu je anjing dia senyap. Lepas tu memekak balik. Ada gak niat di hati nak beli senapang patah. Tapi kang jadi pembunuh lak aku :p

Dah masuk 22 Ramadhan 1432H, 22 Ogos 2011. Maksudnya usia aku bertambah lagi. Wahhh, makin pendek umur aku ni (",) Alhamdulillah, Allah masih bagi peluang kat aku untuk bernafas dengan sangat selesa sehingga ke hari ini. Entah bila pula nafas aku akan terhenti. Erkkk..??

Eh, tetiba senyap lak anjing ni. Macam tahu-tahu aku tengah tension. Hahahaha..bagus..!!

p/s : Nite BLOGgers...!!

Post a Comment