They're My Best Buddies

Monday, 22 August 2011

Bila Usia Sudah Tiba di Penghujung 20-an

Wahhh..tajuk!!!
It's a final year of 2 series...okay..huhu :p
Semalam masa jam menunjukkan tepat pukul 12.00 malam...
aku tak rasa apa-apa lagi
Perasaan ni biasa je walaupun excited sebab dah tambah umur
Tapi, bila datang ofis pagi ni..tiba-tiba perasaan tu dah bertukar
Alamak...!!! 3 series punya geng dah mengalu-alukan kedatangan aku!!
OMG...!! Next year je dah ada 3 kat umur aku
Hmmm..tak sangka umur aku dah banyak macam ni
Hahahaha..tak sangka pulak..betul la..terima la kenyataan Dylla oii..!!
Okay la..nak buat macam mana
Mana ada manusia yang hidup kat dunia ni makin muda
Lain la Benjamin Button..hoho :p

Muhasabah diri cik Dylla..umur dah banyak macam ni jangan nak enjoy je
Nasihatku kepada diriku sendiri (",)

p/s : Happy Birthday to me...!!!


Post a Comment