They're My Best Buddies

Wednesday, 10 August 2011

BEN ASHAARI Ajak Kenal Blog Ini #2

Klik muka hensem bro BEN kat atas untuk join (",)
Assalammualaikum BLOGgers...!!

Moga-moga hari ini hidup kita diberkati dan dirahmati-Nya. Alhamdulillah, hari ini masih ada kesempatan nak berBLOGwalking. Walaupun matahari dah terpacak kat atas kepala..huhu :p

So, login je tadi, kat dashboard tu dah terpampang entri ni. Terus klik, baca banyak kali, pastu terasa nak join. Bak kata bro BEN, entri ni menarik sebab kena rajin update. Okay bro, i'll update all the time (or maybe everytime after blogwalking)

Aku cerita serba sedikit sejarah blog aku ni ye. Blog ni aku create pada 22 September 2010. Dengan entri F.A.M.I.L.Y tu, aku anggap sebagai intro untuk aku menulis cerita yang lain pula. Masa tu aku letak My Life My World sebagai tajuk blog aku. Aku tambah sana, tambah sini, konon-konon nak mencantikkan blog. Dulu, aku tak aktif nak update sebab aku rasa aku menulis dalam ni untuk suka-suka dan jadikan sebagai tempat untuk aku meluahkan perasaan aku.

Dah lama-lama tu, bila ada tambah beberapa follower (walaupun tak ramai) aku rasa best pula nak berBLOGging ni. Aku masukkan pula entri-entri yang lebih menarik. Lepas tu aku stop kejap. Tak tahu la kenapa, tapi aku rasa macam takde masa untuk BLOGging ni. Sampai la baru-baru ni, rasanya beberapa minggu sebelum puasa..aku add BEN ASHAARI dalam bloglist aku (lepas tu dia jadi follower aku lak..terharunya saya..sob..sob..) baru aku tahu betapa best sangat dapat BLOGging. Thanks bro..you are the best!!

Melalui bro BEN aku dapat kenal dengan beberapa BLOGger lain. Yang muda, yang tua (macam aku je :p) yang lelaki, yang perempuan, semua pun best. Aku add diorang bila aku rasa enjoy baca entri diorang. Aku terasa macam nak selalu tahu apa yang berlaku dalam kehidupan diorang (bukan busybody okay..!!)

Bila dah semakin aktif, aku tukar tajuk blog aku kepada When Dylla Met Keyboard. Kira memang pantang jumpa keyboard la. Mesti terus login blogspot ni. Kalau tak update entri pun, aku akan terjah blog BLOGger lain. Yang pasti blog bro BEN, hari-hari aku terjah :)

Header terkini blog aku (",)
Okay, rasa macam dah panjang sangat aku merapu ni. Nanti orang tak nak baca lak..hehehe :) So, it's time to BLOGwalking..!!!

BLOG-blog yang aku dah terjah (10/08/2001) :

** membalas kunjungan mesra kakak ni..btw, blog dia sangat sweet..

** suka baca info-info dalam blog ni

** childish but nice :)

** sebab nama blog dia sangat pelik yg buat aku terasa nak terjah :p

** sangat impress tengok blog dia ni (",)

** blog dia sangat elegant..!!

Sambungan terjahan Blog (12/08/2011) :
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajajk-kenal-blog-ini-2.html
** sangat suka singgah blog yang cute ni (",)

http://redchizzy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** saya suka butterfly jugak!!

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** DJ yang versatile..caya la bro!!

http://farehazone.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** pinkish..i loike!!

http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** kekemasan blog ni menambat hati..sedap mata memandang

http://coklatberapi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** coklat?? berapi?? tapi pinkish lady :)

http://mindaalammaya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** blogger baru yg bercita-cita tinggi nak jadi macam bro BEN..gud luck!!

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
** MUFC die hard fan..??? saya jugak (",)

http://specpatah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html
** suka header dia..sweet!! entri pun menarik.simple tapi memang rasa nak baca :)

p/s : kan best dapat mengikat tali silaturrahim sesama kita (",)
Post a Comment