They're My Best Buddies

Wednesday, 10 August 2011

Akhirnya...!!

"Akhirnya..kini pasti..!!" Hahaha..mesti ramai BLOGgers yang tahu lagu Anita Sarawak tu, kan..? Tapi, kes 'Akhirnya' hari ni takde kaitan dengan cinta atau apa pun yang korang sedang fikir sekarang.

Aku bercakap tentang 'Akhirnya' sebab dari hari ke-2 berpuasa sampai la puasa ke-10 ni, barulah sang housemate dapat menunaikan janji-janji manisnya untuk masak kueyteow hongkong dia tu. Sedap!!!
** Credit to Zanx (again..!!)

Aku tambah 2 kali kot. 1st time makan sebab memang nak makan. 2nd time tu sebab nak snap gambar. Semata-mata nak share dengan BLOGgers dan ingin menghebohkan betapa sedapnya masakan my housemate hari ni (Zanx..puji ikhlas ni :p)

Haa..ini la dia rupa kueyteow hongkong tu..amacam?? nampak sedap kan..??

p/s : Zanx..esok kau masak gulai nenas ikan masin lak, kan..?? (best nye jadi tukang makan..!!)


Post a Comment